Vés al contingut

La Temporada SB League 2024

Estem molt emocionats de presentar la “Temporada SB League” 2024, una lliga de skateboard que portarà la adrenalina a quatre seus de Catalunya.

Dissenyada per a ofrerir un espai de qualitat als skaters catalans, extenem la invitació a apassionats del skateboard de tota Espanya i altres països, com Alemanya o França amb qui ja hem col·laborat.

Aquesta competició no és només una oportunitat per a tots els skaters catalans, també és una plataforma oberta per a que la comunitat internacional del skate estigui més unida i comparteixi la seva passió.

Desde el Club Esportiu Skateboard Catalunya, volem fomentar la col·laboració, la amistat i el companyerisme entre totes les crews i famílies del skateboard català.

Durant 2024 tenim preparats més de 30 esdeveniments, jams, games of skate, testejos gratuïts i patinades populars, de les quals 4 seràn les següents parades de la Temporada SB League 2024.

Dates, localitzacions i inscripcions

La Temporada serà una Lliga de Skateboard que conisitirà en quatre parades fonamentals, cada una d’elles tindrà el seu propi formulari d’inscripció, és a dir, no és obligatori participar a les quatre parades de la lliga, cada skater pot participar a la que li encaixi en quant a horari o dates.

Lleida - 20|04|2024

Terrassa - 08|06|2024

Barcelona - 05|10|2024

Calafell: 03|11|2024

Un mes abans de cada una de les parades, publicarem a les nostres Xarxes Socials i pàgina web un formulari d’inscripció per la parada en qüestió, aquest formulari serà tancat 72h abans de la competició.

Per a participar a qualsevol de les parades de la Temporada SB League, hi haurà que realitzar un pagament de 5€ per rider, que s’utilitzarà per a cobrir l’assegurança durant la competició i per a col·laborar amb el Club Local, per altra banda, será obligatori i imprescindible reatlizar el següent procés:

 

PAS 1. Ompllir el formulari online que es presentarà per a cada parada, revisant que totes les caselles estiguin omplertes i amb les dades correctes, el formulari es publicarà aproximadament un mes abans de cada competició i est tancarà 72h abans de la mateixa.

PAS 2. Venir els dies de la competició com a mínim 30 min abans de l’hora d’inici de la competició! Un cop arribis, es farà el pagament dels 5€ en metàl·lic a la carpa principal del Club, d’aquesta forma es confirma asistència i participació i podreu començar els calentaments oficials de la vostra categoría.

Horaris

MATÍ
RIDERS MEETING
Explicació funcionament General Competició
09:00-09:15

CLASIFICATORIAS

Riders Meeting
SUGAR
09:15-09:30
Calentamientos
SUGAR
09:30-09:45
COMPETICIÓ
SUGAR (20 riders)
09:45-10:30
Riders Meeting
SUB 16 (tots)
10:30-10:45
Escalfaments
SUB 16 MASCULÍ
10:45-11:00
COMPETICIÓ (Classificació)
SUB 16 MASCULÍ (20 riders)
11:00-12:15
Escalfaments
SUB 16 FEMENÍ
12:15-12:30
COMPETICIÓ (Classificació)
12:30-13:15
12:30-13:15
Riders Meeting
SENIOR
13:15-13:30
Escalfaments
SENIOR
13:30-13.45
COMPETICIÓ (Classificació)
SENIOR (20 riders)
13:45-15:00
ENTREGA DE PREMIS
SUGAR
15:00-15:30
TARDA

FINALS

Escalfaments
Finalistes/as
16:30-17:00
SUB 16 MASCULÍ FINAL
10 riders
17:00-19:00
SUB 16 FEMENÍ FINAL
10 riders
17:00-19:00
SENIOR FEMENÍ FINAL
10 riders
17:00-19:00
SENIOR MASCULÍ FINAL
10 riders
17:00-19:00
ENTREGA DE PREMIS
19:30
CLOENDA COMPETICIÓ
20:00

Premis

8 de los participants a La Temporada tindràn com a premi un cap de setmana amb totes les despeses pagades a Barcelona per a gravar clips per la seva pròpia videopart, això inclou:
– Transport
– Allotjament
– Menjar
– Filmer
– Desplaçament als spots

Format de la competició

Els riders en ronda de Classificació i Finals de la Calafell Autumn – Skate Comp, tindràn dos intents de rondes de 45″ cadascusa, i un Best rick després de cada ronda (en total 2 rondes i 2 Tricks per skater).

Per passar la ronda de classificació, els jutges es regiràn per la millor puntuació d’entre les dues rondes, i la millor puntuació d’entre els dost Best Tricks, fent així una mitja entre aquestes dues notes (50%-50%).

Aquest format de puntuació, comptarà de la mateixa forma, tant per les Classificatories com per la Final.

A la ronda final hi passaràn un mínim de 5 riders per categoría i fins un màxim de 10, segons el volum de participació, la organització anunciarà el mateix día quants riders participaran a la final de cada categoría.

Els participants s’organitzaràn en HITS de 5 riders (aprox), abans de cada HIT tindràn 5 minuts d’escalfament.

Tots els participants de la categoría SUB16 que es vulgui medir i competir amb els seniors, aquí trobaràn la seva oportunitat! Però només es podrà competir a una categoría, així que escolliu bé, per a escollir la categoría a la que competir simplement s’ha d’omplir el formulari correctament.

Format de competició específic para la categoría “Sugar”.

Per a la categoría Sugar, per la seva senzillesa, hi haurà dos riders alhora a la pista, per a realitzar la seva ronda de 35 segons. 

Cada rider tindrà dos intents per a realitzar la seva millor línia de trucs. En aquesta categoría no hi haurà Best Trick, i els premis es donaràn al final de la sessió del matí.

El fet de treure a dos riders alhora en 35 segons, és per evitar la pressió i dubtes durant aquestes primeres experiències competint. Un espai compartit com estem acostumats al skatepark.

A més, comptarem amb dos jutges per rider, per tal d’avaluar les rondes de cada rider de forma igualitària i equitativa.

Crear aquest espai de seguretat i inclusió per als nous riders i generacions és totalment inèdit, així que demanem comprensió i implicació a nivell de dubtes. En el cas que els jutges considerin a un/a rider clarament per sobre del nivell de la categoría Sugar se’l pujarà a la categoría SUB 16.

Format de las Categoríes

Trobarem les següents categoríes:

  • Sugar: Categoría per iniciar-se a la competició. Edat màxima per a participar a aquesta categoría és 16 años.

  • Sub16 (Junior): Categoría per tots aquells menors de 16 anys. En el caso de cumplir 16 años l’any en curs de la lliga, serà l’últim any per poder competir a aquesta categoría.

  • Senior: Per tots aquells majors de 16 anys. O millor dit, per tots els que vulguin competir a una categoría on el que importa és com patines, l’estil, tú i el teu skate, sense importar el gènere, edat o condició. Bienvinguts/des al Senior Open.

    • En el caso de tenir 3 o més inscrites Senior Femeí, realitzarem una categoría per Senior Fem y Senior Masc.

    • Als formularis trobareu 2 subcategoríes a escollir: Senior Open o Senior Fem.

**En el cas de que no hi hagi un mínim de 3 participants per categoría y gènere, s’haruà de fer una categoría Open mixta, ja sigui per a Senior o Sub16.

Sistema de Puntuació

La competició disposarà de 4 jutges, el criteri y objetivitat dels jutges haurà de ser acceptada por els participants. Ja que aquests jutges són riders experimentats, formats per el club i objectius, sense cap tipus de preferència per cap dels participants.

El sistema de puntuació que explicarem per aquesta competició és igual per la puntuació de rondes com de best tricks. Els jutges valoraràn de forma independent la dificultat (50%), flow (16,6%), rotacions(16,6%) i la potència(16,6%) de cadascún dels trucs en ronda y en best trick, així com la globalitat de la ronda.

Aplaçaments

Club Esportiu Skateboard Catalunya i entitats organizadores locales es reserven el dret a modificar, canviar o ajustar la data i/o los horaris de qualsevol de les jornades de competició durant les 48 horas anteriors i fins el inici de la mateixa jornada, sempre que sigui per causa major o climatología adversa (pista mullada o impracticable), a criteri del club organitzador.

Per qualsevol informació, dubte o requeriment sobre competició, calendari y classificacions de la competi: temporada@skatia.es o poseu-vos en contacte amb Skatia vía xarxes sociale.

Prepara’t per un any ple de skateboard i la construcció d’una comunitat forta i unida amb la Temporada SB League 2024!

Els nostres Valors:

SEGURETAT

DIVERSIÓ

RESPECTE

APRENENTATGE