Vés al contingut

L'Escola

Missió

La Nostra missió és simplement: aconseguir que més persones patinin i que ho facin millor.

L’skateboard surt dels estàndards de l’esport clàssic i per això les escoles de skate no sempre han existit. Les persones tècniques de l’escola han après a patinar pel seu compte i a base de moltes caigudes i repeticions.

Ara ens toca transmetre allò aprés de forma segura. Des de Skatia, tenim per objectiu aconseguir que més gent pugui arribar a gaudir d’aquest esport com ho fem nosaltres dia a dia. Sabem que les caigudes són dures i sovint espanten a qui vol començar, per això ens posem a la teva disposició per ajudar-te a que el procés d’aprenentatge sigui el més segur possible. A més a més, tot i que sobre la taula només hi cap una persona, patinant som tothom en conjunt: el bon ambient que es respira a cada sessió és allò que ens incita a patinar. A les nostres classes no podia ser diferent. L’equip tècnic vetlla per el respecte i transmet la seva passió per crear aquestes ganes d’agafar la taula una i altra vegada. D’aquesta manera, ¡busquem que no hi hagi excuses per a gaudir de l’Skateboard!

Hi ha una comunitat encantadora i respectuosa, un esport tècnic i desafiant i un professorat disposat a velar per la teva seguretat i diversió. Es pot demanar alguna cosa més?

¡Benvinguts/des a Skatia!

Valors

  • Seguretat – Sempre és possible patir una caiguda a l’hora d’aprendre a patinar. És per aixo que a Skatia dediquem temps a la seguretat. Comencem sempre amb escalfaments i revisem tots els elements de seguretat, com el casc o l’estat de la pista.

  • Diversió – Tot i que el skate sembla un esport individual, mai patinaràs sol/a/e. ¡I menys amb la nostra escola! Una de les bases del nostre aprenentatge és passar-ho bé amb el grup de classe i amb el mateix professorat.

  • Respecte – Sempre estem amb l’atenció de qui hi ha a la zona de pràctica, i això ho transmetem al nostre alumnat des del primer moment. El nostre terreny de joc és al carrer i per això hem de respectar a tothom i així ho ensenyem.

  • Aprenentatge – El nostre professorat personalitza exercicis per a cada grup d’alumnes o alumne en particular, per poder afavorir un aprenentatge més ràpid i segur en cada cas. No només expliquem, també observem i donem feedback per a que puguis millorar constantment.

I tu, vols compartir aquests valors amb nosaltres?

On pots trobar-nos?

Barcelona

Vilanova (Garraf)

Mataró (Maresme)

Puigcerdà (Cerdanya)

Blanes/Lloret

El Prat de Llobregat

Calafell

Tarragona/Salou

Reus (Baix Camp)

Terrassa

Cervera (La Segarra)

Lleida (Segrià)

La Garriga (Vallès Oriental)

Vic (Osona)